30 dagen op proef

Speciale voorwaarden “30 dagen op proef”

Wat leuk dat je wilt kennismaken met de Snore-Breaker. Wij bieden je de mogelijkheid de Snore-Breaker nu 30 dagen te proberen. De voorwaarden zijn als volgt:

Hoe werkt “30 dagen op proef”?

  1. Bewaar de volledige originele productverpakking in nette staat.
  2. De dag na ontvangst van je Snore-Breaker start de “30 dagen op proef” termijn. Vanaf die dag mag je de Snore-Breaker 30 dagen proberen. Gebruiken mag, maar beschadigen mag niet. Normale lichte gebruikssporen zijn geen probleem. Zorg ervoor dat ook de productverpakking en handleiding in nette staat verkeren.
  3. Niet volledig tevreden? Het komt zelden voor, maar kan natuurlijk wel. Je kan de artikelen tot 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren volgens onderstaande retourprocedure. Na ontvangst van je retour storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan je terug, mits de Snore-Breaker, accessoires, productverpakking en handleiding volledig en in nette staat aan ons worden geretourneerd.

Retourprocedure “30 dagen op proef”

  1. Vul het retourformulier in.
  2. Pak het artikel inclusief alle accessoires in, in de originele verpakking en voeg het ingevulde retourformulier bij.
  3. Lever je retour in bij een pakketpunt. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de consument.
  4. Na ontvangst van je retour, ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour.

Wat is het verschil tussen “30 dagen op proef” en 30 dagen retourtermijn?

Als de actie op de website vermeld wordt, worden alle Snore-Breakers aangeschaft met “30 dagen op proef”. De productverpakking mag geopend zijn en het product mag worden gebruikt. Als de actie niet meer wordt vermeld op de website, geldt weer het normale 30 dagen retourtermijn. Hierbij is het voor een volledige terugbetaling noodzakelijk dat de artikelen in volledige nieuwstaat terugkeren en de productverpakking ongeopend is.

Add to cart